OMVISNING

OMVISNING OMVISNING

Velkommen til omvisning under Barents Spektakel 2023!

Å se på kunst sammen i fellesskap med rom for samtale og innspill, gir opplevelsen en ekstra dimensjon. Bli med på en runde i festivalutstillingen i den gamle brannstasjonen og på Terminal B sammen med våre dyktige formidlere. Under helgens omvisninger vil omviserne få selskap av kunstnerne bak utstillingene, som bidrar med sine refleksjoner og tanker omkring egne verk. 

Våre formidlere: 

Kristin Risan jobber med kunstformidling til barn og unge i hele Nord-Norge. I over 25 år har Kristin vært kunstpedagog ved Nordnorsk kunstnersenter i Svolvær, blant annet med ansvar for utvikling av produksjoner til Den kulturelle skolesekken. Mange har nok allerede møtt henne som formidler på Barents Spektakel eller gjennom skolebesøk med Den kulturelle skolesekken, sammen med en rekke kunstnere. For sitt arbeid med kunstformidling til barn og unge har Kirstin mottatt både kulturpriser og Kongens fortjenstmedalje.

Emma Gunnarsson
Emma er kunstner, kurator og formidler. I tillegg til eget kunstnerskap, driver hun Arctic Lux, som lager med kulturarrangementer, festivaler og workshoper, og jobber med formidling på Nordkappmuseet i Honningsvåg. Dette er det fjerde året Emma jobber med Barents Spektakel som formidler og kunstguide. Under festivalen leder hun også workshops for skolebarn og unge.

OMVISNING
OMVISNING